Agentia Patriot

CONTACT RAPID:

Telefon : 021.314.30.14
               0744.672.030
               0722.392.932
Fax :       031.811.53.21
E-mail : [email protected]

Organizam vacante pentru toate statiunile din Turcia !

Despre Oludeniz

Este o statiune din Turcia nu prea promovata de catre agentiile de turism deoarece iese putin din tiparul concediului pe care si-l doresc romanii in Turcia. Daca cerere nu e, nici oferta nu e.
Noi, agentia Patriot, incercam sa schimbam putin legile economiei. Venim cu oferta si cu acest minunat site de prezentare si asteptam cererea :)Ca localizare, este situata in sud estul Turciei la 240 km de Antalya si la 315 km de o alta statiune cunoscuta romanilor, Bodrum.
Are iesire la Marea Mediterana si este la o aruncatura de bat de Grecia. Practic puteti merge intr-o excursie de o zi in insula greceasca Rhodos.
Veti intalni foarte putini romani in comparatie cu alte statiuni din Turcia, iar cei mai multi straini in aceasta zona sunt englezi.

In Oludeniz vei sta la soare pe una dintre cele mai  fotografiate plaje din lume.Traseu Bucuresti - Oludeniz cu masina

Distanta Bucuresti - Oludeniz : 1400km
Traseul recomandat: Giurgiu, Ruse, Veliko Turnovo, Kazaluk, Stara Zagora, Dimitrovgrad, Svilengrad, Kapitan Andreevno, Edirde, Uzunkupru, Kesan, Eceabat, ferryboat la Canakkale, Edremit, Izmir, Aydin, Mugla, Fethiye, Oludeniz.
 

Bucuresti - Oludeniz cu avionul

Cel mai apropiat aeroport de Oludeniz este  Dalaman (55km) . NU exista curse charter pt aceasta destinatie ci doar zboruri de linie ale companiei Turkish Airlines pe traseul Bucuresti-Istanbul-Dalaman


Vremea

Clima in zona este temperata, cu foarte putine precipitatii de-a lungul anului (<1000mm), iar in mijlocul verii temperaturile de 45 grade sunt la ordinea zilei.

Activitati pe care le poti face in Oludeniz.
Plaje in zona Oludeniz.

Hoteluri

Belcekiz Beach HV 1
Belcekiz Beach HV 1
de la 69 EUR all inclusive


Parapanta in Oludeniz

Plaje in OludenizVREMEA IN OLUDENIZ