Agentia Patriot

CONTACT RAPID:

Telefon : 021.314.30.14
               0744.672.030
               0722.392.932
Fax :       031.811.53.21
E-mail : [email protected]

Organizam vacante pentru toate statiunile din Turcia !

Plaje in zona Oludeniz

In Oludeniz gasiti cele mai frumoase plaje din Turcia si surpriza, una dintre cele mai frumoase plaje din lume !!!
Daca in celelalte statiuni din Turcia plajele contin nisip adus peste noapte cu basculanta, in Oludeniz veti gasi numai plaje naturale, cu nisip de la foarte fin (Patara) la pietros (Laguna).

Daca vei ajunge la Oludeniz, nu rata plajele de mai jos. La unele se poate ajunge in cateva minute de mers pe jos, la altele numai cu barca (boat trip) iar cele mai indepartate la cateva zeci de minute de mers cu masina/motocicleta.

Belcekiz Beach

Este plaja principala a statiunii. Cu un nisip nu dintre cele mai fine, beneficiaza de o deschide larga la Marea Mediterana iar asta inseamna in zilele cu vant, valuri superbe numai bune de aruncat cu capul inainte. Nu te speria, din cand in cand langa sezlongul tau va ateriza cate un parapantist :)

Lagoon Beach

Laguna din Oludeniz este declarata parc natural asadar intrarea in aceasta zona se plateste (~3 lire turcesti/pers./sezlong). Aceasta zona este mult mai linistita decat Belcekiz iar plaja este formata din pietricele. Temperatura apei in laguna este cu 10 grade mai scazuta decat in Marea Mediterana de la 100m departare dar recompenseaza prin claritatea nemaintalnita.


Butterfly Beach

Plaja unde se poate ajunge doar cu barca, plaja Fluturilor este un loc foarte izolat si salbatic. Practic este un golf intre stanci foarte inalte. Poarta aceasta denumire datorita unei rare specii de fluturi (Jersey Tiger) care traieste numai aici. Intre Iunie si Septembrie,  fluturi de sute de culori pot fi vazuti aici. Exista boat trip-uri zilnice cu plecare din Oludeniz catre aceasta plaja. Asezarea si salbaticia sa o face un loc care trebuie neaparat vizitat.
Patara Beach

22 de km de plaja. Si nu orice plaja, o plaja cu o latime pe alocuri de 2-300m. Uitandu-te de jur imprejur ai putea spune ca esti in desert, nicidecum la malul marii. Se poate ajunge la 1h de mers cu masina (75km) din Oludeniz si este indubitabil crema plajelor turcesti. Parc natural ca si laguna, exista o taxa de intrare de 2-3 lire turcesti. Vantul bate destul de puternic aici in majoritatea timpului, dar nu se formeaza valuri mari datorita adancimii scazute a apei la tarm. Poti merge 100m in interiorul marii si apa abia sa-ti ajunga la brau. Intr-unul din ultimii ani a fost inclusa in top 10 cele mai bune plaje din lume.

Hoteluri

Belcekiz Beach HV 1
Belcekiz Beach HV 1
de la 69 EUR all inclusive


Parapanta in Oludeniz

Plaje in OludenizVREMEA IN OLUDENIZ